Premium

3M™ Controltac™ IJ180mC-10 Vit blank

3M™ Controltac™ IJ180mC-10 är en mångsidig digital printfilm som utnyttjar avancerad Controltac™ teknologi för att leverera imponerande grafiska resultat.

Artikelnr: 87645A
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  3M™ Controltac™ IJ180mC-10 är en mångsidig digital printfilm som utnyttjar avancerad Controltac™ teknologi för att leverera imponerande grafiska resultat. Denna film är idealisk för professionella grafiska designers, reklambyråer och tryckerier som strävar efter att skapa grafik av hög kvalitet.

  • Avancerad digital printfilm: IJ180mC-10 är speciellt utvecklad för digitaltryck och erbjuder utmärkt färgreproduktion och skärpa.
  • Controltac™: Den unika teknologin ger ökad stabilitet och gör det möjligt att enkelt repositionera filmen under appliceringen, vilket minimerar bubblor och fel.
  • Hög hållbarhet: Denna film är konstruerad för att motstå tuffa utomhusförhållanden, inklusive UV-strålning och väderpåverkan, vilket säkerställer långvarig grafik med minimalt underhåll.
  • Kompatibilitet: IJ180mC-10 fungerar väl med olika digitala tryckmetoder och bläcktyper, vilket ger flexibilitet i produktionsprocessen.
  • Mångsidiga tillämpningar: Den här filmen passar för en mängd olika projekt, inklusive skyltar, fordonsgrafik, väggrafik och dekorationer.
  • Miljömedveten: 3M är engagerat i hållbarhet, och denna film är miljövänlig och kan vara återvinningsbar enligt lokala riktlinjer.

  Oavsett om du skapar uppmärksamhetsskapande skyltar, livfulla fordonsgrafik eller dekorerar interiörer med kreativ väggrafik, så ger 3M™ Controltac™ IJ180mC-10 den höga kvalitet och prestanda som du behöver för att göra dina projekt framgångsrika.

 • Specifikation
  Bredd 122, 137, 152 cm
  Rullängd 50 m
  Adhesiv Grått permanent
  Tjocklek 50 mic
  Avrullat Ja
  Finish Vit blank
  Hållbarhet Upp till 10 år
  Tryck Eco/-solvent, UV, latex
  Kvalitet Premium
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.

 • Filer
Premium
3M™ Scotchcal™ 8518 Blankt
Premium
3M™ Scotchcal™ 8520 Matt

3M™ Scotchcal™ 8520 Matt

Finns fler varianter