3M™ Effektlaminat

Ge ditt fordon en makeover som heter duga med wrapfolien 3M™ Effektlaminat, som förhöjer känslan och designen på ett ögonblick. Kombinationerna av dessa specialtillverkade laminaten tillsammans med färgade eller tryckta filmer ger dig oändligt med designmöjligheter.

Med färgad wrapfolie får du en unik design

Vi har flera olika ytskikt av 3M™ Effektlaminat. Kanske en röd bil med glittrande guldränder vore något? En rosa kaross med känslan av kolfiber? 3M™ effektlaminat är gjutna laminat av hög kvalitet som ger folier och print en känsla av till exempel glittrande silver, guld, frost eller kolfiber. Wraplaminaten kan med fördel kombineras med utskrifter på färgade folier för att ytterligare förhöja känslan och designen och ger oändliga möjligheter till att skapa något unikt.

Varför 3M™ Effektlaminat-folie?

  • Ger ett lyxigt och unikt intryck
  • Hög kvalitet och lång hållbarhet
  • 3M™ är en världsledande tillverkare

Världsledande wrapfolie

Som med alla 3M™ produkter är wrapfolierna av riktigt hög kvalitet och uppfyller marknadens alla hårda krav. 3M™ är kända som ett av världens mest kreativa företag och har i mer än 100 år levererat innovativa produktlösningar som förenklar och inspirerar miljoner människors vardag.

Har du frågor om 3M™ wrapfolier och effektlaminat? Ställ dem då gärna till oss, vi hjälper dig gärna.