EXTRAPRIS

KA A-board Griffel

Dubbelsidig griffeltavla A-ställ med träram.

Det perfekta verktyget för att dela meddelanden, skisser eller annan information inomhus på ett interaktivt och kreativt sätt.

Den dubbelsidiga designen ger dig dubbel användbarhet och vår tavla är designad med användarvänlighet och mångsidighet i åtanke.

Artikelnr: 80679
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  Dubbelsidig griffeltavla A-ställ med träram.

  Det perfekta verktyget för att dela meddelanden, skisser eller annan information inomhus på ett interaktivt och kreativt sätt. Den dubbelsidiga designen ger dig dubbel användbarhet och vår tavla är designad med användarvänlighet och mångsidighet i åtanke.

  Funktioner och fördelar:

  • Griffeltavla för kritor och märkpennor: Vår griffeltavla fungerar utmärkt med både vita och färgade kritor eller märkpennor med flytande bläck.
  • Träram: Tavlan har en vacker träram som ger den en klassisk och naturlig känsla. Träramen ger också stabilitet och hållbarhet.
  • Lätt att fälla ihop och bära: Tavlan kan enkelt fällas ihop för enkel transport och förvaring samt för att ta med sig den till olika platser vid behov.
  • Mångsidig användning: Använd den för att kommunicera med personalen, kunderna, eller besökarna på ett överskådligt och kreativt sätt inomhus.
  • Storlek 660 x 990 mm: Med måtten 660 x 990 mm ger vår griffeltavla dig tillräckligt med utrymme för att dela ditt budskap effektivt.

  För att förbättra din inomhuskommunikation på ett interaktivt och engagerande sätt är vår dubbelsidiga griffeltavla A-ställ med träram den idealiska lösningen.

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.