96RV Varningstejp

96RV är en röd/vit-randig varningstejp tillverkad i mjuk PVC med gummibaserat häftämne. Tejpen har god nötningsförmåga och UV-resistens. Åldringsbeständig.

Artikelnr: 93205
 • Beskrivning

  96RV Varningstejp

  96RV är en röd/vit-randig varningstejp tillverkad i mjuk PVC med gummibaserat häftämne. Tejpen har god nötningsförmåga och UV-resistens. Åldringsbeständig.

  Funktioner:

  • Bredd: 50 mm
  • Rullängd: 30 m
  • Färg: Röd/vit

  96RV varningstejp är perfekt för markering och varning. Tejpen är tillverkad av högkvalitativt PVC-material som ger den en långvarig hållbarhet och motstånd mot nötningar. Den röd/vit-randiga designen gör den mycket synlig och användbar för att markera farliga områden eller avstånd för säkerhetsändamål.

  Tejpen har också en utmärkt UV-resistens, vilket betyder att den inte bleks eller skadas av solens strålar. Det gör den perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Dessutom är tejpen åldringsbeständig, vilket innebär att den behåller sin kvalitet och prestanda över tid.

  Använd 96RV varningstejp för att skapa tydliga och pålitliga varningar och markeringar på arbetsplatser, industrilokaler, parkeringsplatser, sportplatser och mycket mer. Säkerheten kommer alltid först, och med denna varningstejp kan du vara säker på att du gör din plats så säker som möjligt för alla.

  Beställ din 96RV varningstejp idag och upptäck dess kvalitet och användbarhet!

 • Specifikation
  Bredd 50 mm
  Rullängd 30 m
  Färg Röd/vit
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.