3M™

3M™ 94 Primer

3M™ 94 Primer - Vidhäftningspromotor.

3M™ 94 Primer är en högkvalitativ primer som är utformad för att förbättra och säkerställa pålitlig häftning och fästning på en mängd olika ytor.

Används tillsammans med tex 3M™ VHB™ tejp för att förbättra vidhäftningen på svåra substrat, som PE, PP, ABS, PET-/PBT-blandningar, betong, trä, glas, metall och målade metallytor.

Artikelnr: 56836A
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  3M™ 94 Primer - Vidhäftningspromotor.

  3M™ 94 Primer är en högkvalitativ primer som är utformad för att förbättra och säkerställa pålitlig häftning och fästning på en mängd olika ytor. Används tillsammans med tex 3M™ VHB™ tejp för att förbättra vidhäftningen på svåra substrat, som PE, PP, ABS, PET-/PBT-blandningar, betong, trä, glas, metall och målade metallytor.

  Funktioner och Fördelar:

  • Optimal vidhäftning: 3M™ 94 Primer förbättrar häftningen av tejp, klister och andra material på ytor, vilket resulterar i pålitliga och långvariga fästningar.
  • Mångsidig användning: Denna primer är idealisk för en rad applikationer, inklusive fordonsskyltar, grafik och dekaler.
  • Lätt Användning: Produkten är enkel att applicera med tydliga instruktioner för bästa resultat. Den är också snabbtorkande och enkel att hantera.

  Volym: 0,24 liter, 0,95 liter

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.

 • Filer