Displayskivor

Skapa det främsta eventet där ditt budskap synliggörs på bästa sätt med våra displayskivor, inredningsskivor eller butiksdekorer etcetera. Vi har bland annat lättviksskivor som du enkelt kan skära till med kniv, som passar perfekt för foton, inomhusskyltar och modeller.

 

DISPLAYSKIVOR SOM INREDNINGSDEKOR
Vi har även korkskivor, som är ett klassiskt material för anslagstavlor. Med våra Styren- Antireflexskivor får du de perfekta gatupratarna. Våra displayskivor används för t. ex skyltar, kampanjbilder, anslagstavlor, modellbyggen och gatupratare m.m. Ja, valmöjligheterna är många och du hittar lätt de displayskivor för skyltar som du är i behov av hos oss på KA Olsson & Gems.

 

ANVÄND INREDNINGSSKIVOR FÖR EN KREATIV BUTIKSDEKOR
Med våra inredningsskivor får du möjlighet att skapa en riktigt kreativ butiksskyltning, där du kan lyfta fram ditt varumärke på ett professionellt och snyggt sätt. Ska man konkurrera med andra verksamheter gäller det att exponera på rätt sätt och hos KA Olsson & Gems finns alla tänkbara material för att synliggöra ditt budskap på rätt sätt. Oavsett om det är på events, gator, butiker eller skyltfönster, så har vi lämpliga displayskivor för dig. Med dessa kan du lyfta fram olika erbjudanden och marknadsföra dina produkter och få den du önskar.