Golvställ LED Lyx

Skyltställ med LED-belysning för golv - En imponerande och uppmärksamhetsväckande lösning för att visa upp dina skyltar och budskap med stil och elegans.

Få dina skyltar att lysa upp och göra intryck med golvsställ med LED-belysning.

Med sin stilfulla design, praktiska magnetfästen och imponerande belysning kommer det att förbättra presentationen av dina skyltar och hjälpa dig att kommunicera dina budskap på ett minnesvärt sätt.

Artikelnr: 67978
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  Skyltställ med LED-belysning för golv - En imponerande och uppmärksamhetsväckande lösning för att visa upp dina skyltar och budskap med stil och elegans.

  Få dina skyltar att lysa upp och göra intryck med golvsställ med LED-belysning. Med sin stilfulla design, praktiska magnetfästen och imponerande belysning kommer det att förbättra presentationen av dina skyltar och hjälpa dig att kommunicera dina budskap på ett minnesvärt sätt.

  Med hjälp av magnetfästen hålls skyddsplasten säkert på plats och ger en klar och skyddad visning av din skylt. Du kan enkelt öppna och stänga skyddsplasten för att byta ut innehållet och anpassa din skyltning efter behov.

  Skyltstället är tillverkat av material som metall och akryl. Det ger en stabil och hållbar konstruktion som säkerställer att ditt budskap presenteras på ett säkert och pålitligt sätt. Dessutom ger metallramen och den transparenta akrylplasten en elegant och modern look som passar in i olika miljöer och inredningsstilar.

  Med en höjd på 1 meter och en A3 ramstorlek erbjuder skyltstället tillräckligt med utrymme för att visa upp din information på ett tydligt och lättläst sätt. Det kan användas som ett menyställ för restauranger, ett informationsskylt för evenemang eller som en upplyst skylt för att marknadsföra erbjudanden och kampanjer.

  Skyltställ är utrustat med en 220 V strömförsörjning, vilket gör det enkelt att ansluta till befintliga uttag. LED-belysningen är energieffektiv och har en lång livslängd, vilket sparar energi och ger dig en pålitlig belysningslösning för lång tid framöver.

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.