Märkning

KA Olsson & Gems erbjuder allt för märkning av butiksvaror, såsom exempelvis fästpistoler och tillbehör. Med dessa produkter går det enkelt och snabbt vid prismärkning av varor.

 

PRISMÄRKNING AV KLÄDER OCH TEXTILIER
När man ska prismärka så vill man inte råka ut för problem – allt ska gå snabbt och med våra fästpistoler kan du märka kläder och textilier på bästa sätt; placera etiketten mot tyget, för igenom nålen och skjut igenom en taggers – sedan är det klart. KA Olssons & Gems prismärkningsprodukter har hög funktion, bra kvalitet samt en säker drift. Fästpistolerna är bekväma och ergonomiska att använda för att underlätta prismärkningen så mycket som möjligt.

 

BRETT SORTIMENT AV FÄSTPISTOLER, TAGGERS OCH FÄSTBAND
KA Olsson & Gems erbjuder många olika modeller för prismärkning av varor där du hittar det som ditt företag är i behov av, vare sig du letar efter en enkel mindre prismärkare eller en större avancerad modell. Oavsett vilka verktyg för märkning du behöver, så hittar du det hos oss. Samtliga fästpistoler och annan prismärkning är av hög kvalitet och är smidiga att arbeta med, för att underlätta prismärkningen av varor i butik. Har du frågor om våra prismärkningsprodukter, välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.