Informationsställ mini

Mindre infoställ - Liggande och stående variant.

Vårt mindre infoställ är den perfekta lösningen för att visa upp information, skyltar, eller meddelanden på ett smidigt och effektivt sätt.

Denna produkt finns tillgänglig i både liggande och stående variant, vilket ger dig flexibilitet att anpassa presentationen efter dina behov.

Artikelnr: 12490A
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  Mindre infoställ - Liggande och stående variant.

  Vårt mindre infoställ är den perfekta lösningen för att visa upp information, skyltar, eller meddelanden på ett smidigt och effektivt sätt. Denna produkt finns tillgänglig i både liggande och stående variant, vilket ger dig flexibilitet att anpassa presentationen efter dina behov.

  Funktioner och fördelar:

  • Mångsidig användning: Använd det mindre infostället för att visa upp information, skyltar, eller meddelanden i olika sammanhang.
  • Liggande och stående variant: Du kan välja mellan liggande och stående alternativ, beroende på ditt innehåll och önskad presentation.
  • Smidig och kompakt: Den mindre storleken gör den lämplig för mindre utrymmen och platser där ett mindre format är önskvärt.
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

Informationsställ lutande

Informationsställ lutande

Finns fler varianter
Informationsställ rakt

Informationsställ rakt

Finns fler varianter