ASLAN WallMask

Aslan WallMask är en specialiserad maskeringsfilm eller schablonfilm som är utformad för användning i väggdekorations- och muralapplikationer.

Artikelnr: 74918
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  Aslan WallMask är en specialiserad maskeringsfilm eller schablonfilm som är utformad för användning i väggdekorations- och muralapplikationer. Den här produkten används vanligtvis av konstnärer, designers och inredare för att skapa anpassade väggdesigner, mönster och konstverk med precision och lätthet. Aslan WallMask erbjuder flera nyckelfunktioner:

  Användningsområden: 

  - Väggmålningar: Konstnärer och inredare använder ofta Aslan WallMask för att skapa imponerande väggmålningar och konstverk i stort format.

  - Schablonmönster: Den är idealisk för att applicera intrikata mönster och designer på väggar, vilket ger rum en distinkt och dekorativ look.

  - Anpassade grafik: Företag kan använda den för att applicera anpassade logotyper, varumärken eller grafik på inredningsväggar.

  - Dekorativa ramar: Aslan WallMask kan användas för att lägga till dekorativa ramar och accenter i rum, vilket förhöjer deras visuella attraktivitet.

  - Tillfällig dekor: När du vill temporärt ändra utseendet på en plats, som för speciella evenemang eller kampanjer, möjliggör Aslan WallMask enkel omvandling och borttagning.

 • Specifikation
  Bredd 125 cm
  Rullängd 25 m
  Tjocklek 80 mic
  Avrullat Ja
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.

 • Filer