Digitala printmaterial

Med digitalt printmaterial och folier förstärks budskap. KA Olsson & Gems erbjuder olika media och folier för tryck i olika Inkjet-tekniker. Vi sätter dina önskemål i centrum och levererar högkvalitativt material. Med digitalt print kan vi åstadkomma de senaste lösningarna som maximerar varumärken.

Ett snabbväxande område är tryck med Inkjet, vilket är en metod med stora fördelar såsom hög jämn kvalitet och låga produktionskostnader. Vi erbjuder alltid snabb och effektiv service och vårt printmaterial och printfolie är alltid av högsta kvalitet.

 

FILM, FOLIE OCH DIGITALA MEDIER FÖR TRYCK

Inom området folie och digitalt tillhandahåller vi material och tillbehör. KA Olsson & Gems erbjuder den idealiska blandningen av partnerskap och egen närvaro, vilket gör oss till en komplett leverantör till skyltmakare och monterbyggare. Oavsett om du söker solfilm, vinylfolie, dekorfilm eller exempelvis skärfolie, så hittar du det hos oss. Våra kunder finns bland arkitekter, skyltmakare, tryckerier, monterbyggare, utställare, reklamateljéer etcetera.

 

PRODUKTER FRÅN 3M FÖR FOLIERING AV FORDON

Sedan 20 år tillbaka är vi partner till 3M och lagerför samt distribuerar en stor del av deras grafiska sortiment inom självhäftande folier. Vi har flera olika 3M folier lämpliga för fordon. Med microComply™ är det enkelt att montera folien samtidigt som det ger perfekt resultat. Gå gärna in på respektive folie och läs om dess egenskaper. Du är även välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.