Mellanklass

3M™ Controltac™ 40C-10 Vit blank

3M™ Controltac™ 40C-10 är en vit, blank kalendrerad polymer mellanklassfolie med Controltac™ och Comply™ häftämnesteknologi.

Rekommenderade laminat: IJ40-114, IJ40-124, 8038, 8040.

Artikelnr: 81344A
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  3M™ Controltac™ 40C-10 - Högkvalitativ Adhesivfilm för Grafiska Tillämpningar.

  3M™ Controltac™ 40C-10 är en kvalitetsadhesivfilm framställd av 3M för användning inom grafik- och skyltindustrin. Denna specifika produkt är utformad för att skapa högkvalitativa, hållbara grafik- och dekaler för olika ändamål. Här är några viktiga egenskaper och information om 3M™ Controltac™ 40C-10:

  • Adhesivtyp: Controltac™ 40C-10 använder en tryckkänslig adhesiv, vilket innebär att den fäster när tryck appliceras.
  • Hållbarhet: Denna film är känd för sin hållbarhet och långa livslängd. Den är utformad för att tåla utomhusförhållanden, inklusive exponering för solljus (UV-resistent) och olika väderförhållanden. Detta gör den lämplig för utomhusskyltar, fordonsgrafik och andra tillämpningar som kräver långvarig grafik.
  • Avtagbarhet: Trots sina starka adhesiva egenskaper är Controltac™ 40C-10 också utformad för att vara avtagbar utan att lämna kvar adhesivrester eller skada underlaget. Detta gör den lämplig för tillämpningar där grafiken kan behöva ändras eller avlägsnas utan att orsaka skador.
  • Mångsidighet: Den kan användas på olika ytor, inklusive plana och kurvade ytor. Denna mångsidighet gör den lämplig för att klä in fordon, applicera grafik på fönster och fästa på olika substrat.
  • Appliceringsmetod: Controltac™-filmer använder ofta en teknik som kallas "tryckaktiverad adhesiv," vilket möjliggör ompositionering och justering av grafiken under installationen. Denna funktion hjälper till att säkerställa en jämn och bubbel-fri applikation.
  • Kompatibilitet: Den är vanligtvis kompatibel med olika tryckmetoder, inklusive screentryck, digitaltryck och skärvinylografik.
  • Färg och Finish: Controltac™ 40C-10 kan vara tillgänglig i olika färger och finishar, såsom blank, matt eller satin, beroende på den specifika produktvarianten.

   

 • Specifikation
  Bredd 137, 152 cm
  Rullängd 50 m
  Adhesiv Grått permanent
  Avrullat Ja
  Finish Vit blank
  Hållbarhet Upp till 7 år
  Tryck Eco-/solvent, UV, Latex
  Kvalitet Mellanklass
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.

Mellanklass
3M™ Scotchcal™ 8038G Blankt
Mellanklass
3M™ Scotchcal™ 8040M Matt

3M™ Scotchcal™ 8040M Matt

Finns fler varianter
Mellanklass
3M™ Scotchcal™ IJ40-114 Transparent blank