• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

Reflexfolie

reflexfolie-kategori

Med en reflexfolie förstärks varumärke och budskap på ett effektivt sätt. Med de senaste lösningarna kan KA Olsson & Gems levereras ett perfekt resultat.

Reflekterande folie från 3M™

Vi erbjuder allt från kampanjreflex till högreflekterande Diamond Grade – en reflexfolie med kanaler för konturutmärkning av fordon, skåp och kapeller i flera färger. KA Olsson & Gems har varit partners med 3M™ under 20 års tid och distribuerar samt lagerför bland annat högreflekterande folie, såsom exempelvis 3M™ Print Wrap Film 780mC-10R, som är en premiumklassad avtagbar gjuten reflekterande printfolie. 3M™ 780mC med microComply™ och Controltac™ gör montering snabb och enkel och ger en enastående hållbarhet och MCS-garanti. Bilen syns på dagen och lyser på natten när man använder print på reflex, vilket skapar en effektfull bil.

Reflexfolie i många olika färger

Den reflekterande folien, som exempelvis 3M™ Print Wrap Film 780mC-10R kan med fördel användas till bilar, strukturerade väggar samt inom- och utomhusskyltar. Har du frågor om print på reflexfolie, välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig och erbjuder alltid snabb och bra service.