Solfilm för fastighet

KA Olsson & Gems certifierar installatörer av solskyddsfilm och energisparfilm runt om i Sverige, och är en certifierad distributör av 3M™ Solfilm.

 

SÄNK KOSTNADER GENOM ATT ANVÄNDA SOLSKYDDSFILM OCH ENERGISPARFILM FRÅN MARKNADSLEDANDE 3M™
Vi erbjuder solfilm för fönster på byggnader, såsom exempelvis 3M™ Night Vision, Prestige och traditionell solskyddsfilm, vars reptåliga ytbehandling är av god kvalitet. Solfilmerna blockerar skadlig UV-strålning, reglerar värmen från solens strålar samt skyddar från bländning, vilket underlättar kontorsarbeten. Inomhusljuset blir naturligt samtidigt som inredningen får en ökad livslängd där exempelvis färgen på gardinerna bevaras eftersom de inte bleks av solen.

 

Med solfilm regleras värmeinsläppet genom fönstren och skapar en behaglig temperatur inomhus. Oavsett om det är varma sommardagar, där solen strålar från morgon till kväll, så är lokalen optimal att vistas i med behagligt inomhusklimat. Dessutom sparar du på kostnader och energi för klimatsystem. Har du frågor om solskyddsfilmer för fönsterrutor, välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig.

 

Certifierade Solfilmsmontörer