Mäklarställ

Lätt och behändigt skyltställ i vitlackad metall.

Litet och behändigt skyltställ i vitlackad metall är det perfekta hjälpmedlet för mäklare och alla som vill visa objekt eller information på ett smidigt och professionellt sätt.

Denna kompakta lösning är designad med portabilitet och mångsidighet i åtanke.

Artikelnr: 67120
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  Lätt och behändigt skyltställ i vitlackad metall.

  Litet och behändigt skyltställ i vitlackad metall är det perfekta hjälpmedlet för mäklare och alla som vill visa objekt eller information på ett smidigt och professionellt sätt. Denna kompakta lösning är designad med portabilitet och mångsidighet i åtanke.

  Funktioner och fördelar:

  • Lätt att bära med sig: Den lätta konstruktionen och det bärbara formatet gör detta skyltställ idealiskt för mäklare och alla som behöver visa information på olika platser.
  • Mångsidig användning: Använd det som ett skyltställ för objekt, informativt material eller annan information inomhus eller utomhus.
  • Vitlackad metall: Tillverkad av vitlackad metall ger den en modern och ren look samtidigt som den är hållbar.
  • Kompakt storlek: Med dimensioner på 42 x 30 cm ger vårt skyltställ dig tillräckligt med utrymme för att visa din information tydligt.
  • För inomhus- och utomhusbruk: Använd det var som helst där du behöver dela din information - i bostäder, på mässor eller på andra platser.

  För en smidig och professionell presentation av objekt eller information, är vårt lätta och behändiga skyltställ i vitlackad metall det perfekta valet.

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.