3M™ Scotch® 810 Dokumenttejp

3M™ Scotch® 810 Dokumenttejp.

En dokumenttejp från 3M™ Scotch® känd för sin pålitlighet och användbarhet samt tillförlitlighet i att fästa dokument eller användas för att försegla paket.

Den är idealisk för kontorsbruk och dagliga sysslor som kräver en pålitlig tejpning.

Artikelnr: 21193A
Minsta beställning: 1 rulle
 • Beskrivning

  3M™ Scotch® 810 Dokumenttejp.

  En dokumenttejp från 3M™ Scotch® känd för sin pålitlighet och användbarhet samt tillförlitlighet i att fästa dokument eller användas för att försegla paket. Den är idealisk för kontorsbruk och dagliga sysslor som kräver en pålitlig tejpning. Går att skriva på med blyerts-, bläck- och märkpenna.

  Egenskaper:

  • Användning: Dokument, försegling, fästning

  Tejpen är konstruerad för att vara transparent vid applicering vilket gör den perfekt för att fästa dokument utan att skymma texten. Dess hållbara egenskaper säkerställer att den håller dokumenten på plats och ger en säker försegling av små förpackningar.

  3M™ Scotch® 810 Dokumenttejp är ett oumbärligt verktyg för kontor eller förpackningsbehov där användarvänlighet och tillförlitlig fästning är avgörande för att hålla dokument eller försegla mindre paket.

 • Specifikation
  Bredd 12 mm, 19 mm
  Rullängd 66 m
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.