Glasdekorfolie

Med glasdekorfolier släpps ljuset in genom glas på ett effektfullt sätt. KA Olsson & Gems erbjuder frostade och etsade folier, mönstrade och färgade folier för dekorer på glas inom- och utomhus. Med rätt dekorfolie förstärks budskap på ett effektivt sätt. Vi har de senaste lösningarna som maximerar resultatet. Kolla in våra olika alternativ för respektive dekorfolie. Har du några frågor om gladsdekorfolie, är du välkommen att kontakta oss.

 

GLASDEKORFOLIE FÖR ERA FÖNSTER INOMHUS OCH UTOMHUS
Med glasdekorfolie utsmyckas fönster både inomhus och utomhus, samtidigt som insynen regleras. Om ett fönster är beläget på exempelvis bottenvåningen – då är det perfekt att använda frostad glasdekor som hindrar folk att se in, samtidigt som det ger ett fortsatt trevligt ljus i lokalen. Platsen blir insynsskyddad med bevarat dagsljus. Det är praktiskt och enkelt att applicera och ger ett effektfullt fönster.

 

GLASDEKORFOLIE FÖR KONTOR OCH KONFERENSRUM
Ett enkelt, smart och prisvärt sätt att få insynsskyddade fönster på kontorsrum och konferensrum, är att använda glasdekorfolie. En annan fördel med folien är att det blir ett fortsatt bra ljusinsläpp i lokalerna, vilket skapar ett perfekt arbetsklimat där man inte behöver använda onödigt mycket elektricitet samt slipper bländas av solen. Du får istället tillgång till det naturliga dagsljuset som skiner in i kontorsrummet eller konferenslokalen.