Appliceringstejp

Appliceringstejp är ofta en viktig del i produktionen av dekaler och texter. Vi har olika kvaliteter i olika prisklasser, papper eller transparent plast. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor – vi sätter dina önskemål i centrum.

 

APPLICERINGSTEJPER AV OLIKA KVALITET

För att lyckas med dekalerna krävs appliceringstejp som håller för ändamålet. Önskas exempelvis appliceringstejp av hög kvalitet, så har vi lätthäftande och mediumhäftande tejp som lämpar sig för montering av skurna eller tryckta dekaler. Vi har även hårdhäftande appliceringstejp för montering av dito.

 

VÄLJ APPLICERINGSTEJP EFTER VAD SOM SKA MONTERAS

Oavsett om det är tryckta eller skurna dekaler som ska monteras, så har KA Olsson & Gems appliceringstejpen för dessa ändamål. När dekaler ska monteras så bör underlaget vara väl rengjort och det är bra att ha rätt verktyg till hands, såsom skrapa, måttband och maskeringstejp. Dekalen ska centreras på underlaget och hörnen bör tejpas, så att den ligger stabilt. Dekalen ska vara sträckt ovanför underlaget medan dekoren appliceras med folieskrapan. Nu är det dags att ta bort appliceringstejp, vilket görs med 180 graders vinkel och därmed inte rakt upp. Med överlappande rörelser stryker man uppifrån och ner och gör likadant även efter att maskeringstejpen tagits bort.