Sol- och säkerhetsfilm

KA Olsson & Gems är certifierad distributör av 3M™ Sol- och Säkerhetsfilm. Vi erbjuder solfilm för både bilar och fönsterrutor och certifierar också installatörer av solfilm runt om i Sverige.

 

SOLFILM FÖR BÅDE FÖNSTERRUTOR OCH BILRUTOR
Sedan 20 år tillbaka lagerför och distribuerar vi produkter från 3M™ och har exempelvis solskyddsfilm som blockerar farlig UV-strålning och förhindrar bländning samt värme från solen. Dessa solfilmer har många bra egenskaper, såsom att det blir ett naturligt och trevligt ljusinsläpp. Det är perfekt för kontorslokalen, där livslängden ökas på både möbler och gardiner eftersom de inte bleks. Dessutom bidrar de till ett bättre inomhusklimat och minskar energiförbrukning för klimatsystem.

Vi erbjuder även solfilm för bilar, såsom exempelvis Color Stable, Crystalline, som är från 3M™. Solfilmerna avvisar stora delar av solenergin och blockerar UV-strålarna effektivt. De skyddar mot bland annat bländning och värmande strålar. Du kan ta del av solskyddsfilmernas specifika egenskaper under respektive solskyddsfilm för bil.

 

SÄKERHETSFILM SOM HÅLLER SAMMAN SPLITTRAT GLAS
KA Olsson & Gems är certifierad distributör av 3M™ Säkerhetsfilm, som håller samman splittrat glas. Säkerhetsfilmerna skyddas därmed från slitage, vandalism och klotter. Vi certifierar också installatörer av säkerhetsfilm i Sverige och erbjuder en snabb och effektiv service. Har du frågor om säkerhetsfilm eller solfilm – välkommen att kontakta oss.