Premium
PVC-fri

ASLAN

ASLAN SE75 Mirror Effect AntiScratch

ASLAN SE75 Mirror Effect AntiScratch - Spegeleffekt med motståndskraft mot repor.

Denna unika självhäftande film ger en spegeleffekt till ytor samtidigt som den är motståndskraftig mot repor, vilket gör den perfekt för en mängd olika applikationer.

Filmens spegelyta får rummen att se optiskt större och ljusare ut.

Artikelnr: 88008A
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  ASLAN SE75 Mirror Effect AntiScratch - Spegeleffekt med motståndskraft mot repor.

  Denna unika självhäftande film ger en spegeleffekt till ytor samtidigt som den är motståndskraftig mot repor, vilket gör den perfekt för en mängd olika applikationer. Filmens spegelyta får rummen att se optiskt större och ljusare ut. 

  • Spegeleffekt: ASLAN SE75 Mirror Effect AntiScratch ger en spegeleffekt som ger ytor en sofistikerad glans. Spegeleffekten är dessutom identisk på båda sidor, vilket gör filmen särskilt fördelaktig när den appliceras på glas.
  • Motståndskraft mot repor: En av de mest imponerande egenskaperna hos denna film är dess förmåga att motstå repor och slitage. Den är konstruerad med en slitstark yta som är motståndskraftig mot daglig användning och därmed behåller sin spegeleffekt och klarhet över tid.
  • Mångsidig användning: Kan användas på släta ytor och är idealisk för applikationer inom mässor, visuell merchandising, inredning etc.

  Oavsett om du vill förvandla din butiksfasad, skapa inredningsdetaljer eller utforska nya designmöjligheter, är ASLAN SE75 Mirror Effect AntiScratch den perfekta lösningen.

 • Specifikation
  Bredd 125 cm
  Rullängd 25 m
  Avrullat Ja
  Adhesiv Klart, permanent
  Applicering Vått & torrt
  Material Polyester
  Tjocklek 75 mic
  Hållbarhet Upp till 5 år
  Kvalitet Premium
  Min. appliceringstemperatur 15°C
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  Aslan är en framstående aktör inom innovativa självhäftande folier och specialprodukter. Med ett fokus på kreativitet och hög prestanda erbjuder Aslan en mångfald av lösningar för dekor och visuell kommunikation.

  Kvalitet, hållbarhet och användarvänlighet genomsyrar varumärket, vilket gör Aslan till det självklara valet för dem som strävar efter att förvandla idéer till imponerande verklighet.

 • Filer