Bokskruv Vit Plast

Bokskruvar - För mångsidig bindning av trycksaker.

Bokskruvar är en mångsidig och pålitlig lösning för att binda ihop häften, provkartor och andra trycksaker på ett effektivt och snyggt sätt.

Dessa bokskruvar kommer i två delar och är tillgängliga i olika material och färger för att matcha dina behov och stil.

Artikelnr: 71990
Minsta beställning: 1 frp
  • Beskrivning

    Bokskruvar - För mångsidig bindning av trycksaker.

    Bokskruvar är en mångsidig och pålitlig lösning för att binda ihop häften, provkartor och andra trycksaker på ett effektivt och snyggt sätt. Dessa bokskruvar kommer i två delar och är tillgängliga i olika material och färger för att matcha dina behov och stil.

    Funktioner och användningsområden:

    • Mångsidig bindning: Bokskruvarna är idealiska för att binda ihop olika trycksaker, inklusive häften, provkartor, rapporter och mycket mer.
    • Olika material och färger: Du kan välja mellan olika material och färger för att anpassa bokskruvarna efter din presentation eller företagets profil.
    • Enkel användning: Bokskruvarna består av två delar som enkelt kan monteras ihop för att hålla dina trycksaker säkert samman.

    Våra bokskruvar är en oumbärlig lösning för att organisera och binda dina trycksaker på ett professionellt sätt. Oavsett om du behöver presentera information, skapa professionella häften eller rapporter, eller anpassa din marknadsföring, kommer dessa bokskruvar att uppfylla dina behov och ge en snygg och hållbar bindning.

    Frp: 1000 st

  • Fråga om produkt

    Vanliga frågor

    Q: När levereras mina varor?
    A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

    Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
    A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

    Q: Hur snabbt får jag svar?
    A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.