Cellofantejp

Cellofantejp för maskning.

En mångsidig cellofantejp, perfekt för användning vid maskning av screenramar eller för andra liknande ändamål vid målning.

 Denna tejps mångsidighet gör den till ett oumbärligt verktyg för konstnärer, målare eller hantverkare som behöver skapa exakta och rena linjer eller skydda ytor under arbetet.

Artikelnr: 21733
Minsta beställning: 36 rulle
 • Beskrivning

  Cellofantejp för maskning.

  En mångsidig cellofantejp, perfekt för användning vid maskning av screenramar eller för andra liknande ändamål vid målning. Denna tejps mångsidighet gör den till ett oumbärligt verktyg för konstnärer, målare eller hantverkare som behöver skapa exakta och rena linjer eller skydda ytor under arbetet.

  Specifikationer:

  • Användning: Maskning av screenramar och liknande

  Denna cellofantejp är speciellt utformad för att användas vid målningsprojekt, särskilt för att maskera och skydda screenramar eller andra ytor. Dess användning sträcker sig också till konstnärliga projekt där tydliga och skarpa kanter krävs.

  Den är lätt att applicera och tar bort utan att lämna kvar rester eller skada ytan. Cellofantepens egenskaper gör den också lämplig för att hålla färg eller medium på plats utan att det blöder igenom.

 • Specifikation
  Bredd 50 mm
  Rullängd 66 m
  Färg Transparent
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.