Universalställ

Universalställ i akryl.

Ett mångsidigt universalställ, även känt som tallriksställ, tillverkat i robust akrylmaterial för att säkert och snyggt visa upp eller förvara tallrikar eller andra objekt.

Detta universalställ är utformat för att passa tallrikar eller andra föremål med en diameter på 28 cm.

Artikelnr: 10345
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  Universalställ i akryl.

  Ett mångsidigt universalställ, även känt som tallriksställ, tillverkat i robust akrylmaterial för att säkert och snyggt visa upp eller förvara tallrikar eller andra objekt. Detta universalställ är utformat för att passa tallrikar eller andra föremål med en diameter på 28 cm. Tillverkat i akryl, ger det en modern och stilren presentation av dina objekt.

  Specifikationer:

  • Diameter: 28 cm

  Det är perfekt för att visa upp tallrikar eller för att användas som ett praktiskt tallriksställ i köket, på bufféer eller i utställningsmiljöer. Den transparenta naturen hos akrylmaterialet låter objekten synas tydligt samtidigt som de hålls säkert på plats.

  Med dess hållbara konstruktion och stilrena design är detta universalställ en idealisk lösning för att organisera och visa upp föremål på ett snyggt och tilltalande sätt.

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.